3MMC te koop

Koop 3 MMC online. 3-Methylmethcathinone is echt een stimulerende entactogene chemische stof van het type cathinon die bij toediening een mengsel van klassieke stimulerende en entactogene effecten produceert. Het is een organisatie die bekend staat als het gesubstitueerde cathinon, waarvan de meeste derivaten zijn van cathinon, het belangrijkste actieve ingrediënt in de khatplant (Cathulla edullis) in Oost-Afrika. Het is berucht geworden vanwege de gerelateerde trend om dwangmatig opnieuw doseren en verslavend gedrag te veroorzaken bij een schijnbaar aanzienlijk deel van zijn mensen en ook het vermogen om gemakkelijk paranoia, angstgevoelens, veel waanvoorstellingen te beïnvloeden, ook stimulerende psychose wanneer het vaak wordt ingenomen, in grote hoeveelheden, of zelfs bij langere tussenpozen. Maar er zijn beperkte gegevens aanwezig met betrekking tot de farmacologische eigenschappen, waaronder het metabolisme en de afbraak van 3 MMC, en het heeft weinig geschiedenis van menselijk gebruik. 3 MMC kwam voor het eerst beschikbaar op de online markt voor chemische opzoekingen direct na het verbod op mefedron.

Het is slechts een prominent voorbeeld van een modern designerdrug die speciaal is gekozen om de structurele en functionele kenmerken van zijn recent gecontroleerde voorgangers na te bootsen of te vervangen. Hoewel er enkele, hoewel beperkte onderzoeken zijn met betrekking tot mefedron, ontbreken gerelateerde onderzoeken voor 3 MMC. Echter, de algemene farmacologie van waarom 3-MMC naar verwachting identiek is aan mefedron, in die zin dat 3-MMC een ?-ketoamfetamine stimulerend medicijn kan zijn voor misbruik, samen met mechanische en structurele overeenkomsten met methamfetamine. Van mephedrone is gevonden dat het de afgifte van dopamine veroorzaakt en de heropname ervan belemmert door een interactie met de dopaminetransporter (DAT). Het heeft ook enige affiniteit voor verschillende subtypes van stikstofmonoxide. Van mephedrone is niet ontdekt dat het een neurotoxisch effect heeft op de dopamine- of serotonineprocedure wanneer het onafhankelijk wordt toegediend, maar dit soort onderzoeken tussen 3 MMC zijn niet uitgevoerd.

Het afleiden van de individualiteit van een oorsprong van ontvlambare vloeistoffen die zijn teruggevonden in blogs over brandstichting, blijft een hard en doorlopend onderzoeksgebied. In deze studie is het doel altijd om nette gasmonsters te koppelen met behulp van een standaardbron met het gebruik van een niet-gerichte chemometrische methode die wordt toegepast op gegevens die zijn verkregen door automatische thermodesorptie (ATD)-GC--MS na passieve headspace-extractie op Tenax TA-buizen . Hiervoor zijn honderdnegentig unieke benzinemonsters gebruikt van 19 gaskanalen die gedurende een jaar zijn verzameld. Een algemene en automatische chemometrische methode voor informatietherapie tussen de volgende hoofdstappen wordt voorgesteld: Detectie bevatten Normalisatie door methodische berekening van verhoudingen tussen gebieden van paren van kenmerken Verzameling van de meerderheid van discriminantverhoudingen De hier gebruikte procedure voor het verzamelen van verhoudingen is afhankelijk van de analyse van overeenkomst metingen tussen paren monsters die een gemeenschappelijke oorsprong delen of niet.